4

daaaaaaaaamn, vad mycket jag ätit idag! Mina vänner har ju börjat plocka (=sno) godis hela tiden, så jag har väl fallit lite för grupptrycket och börjat jag också. Rökte också för första gången idag, gjorde munbloss (tror jag?) flera gånger, och det smakade så jävla äckligt, men sen gjorde jag rätt (tror jag?) och då smakade det inte så dåligt. Har ätit middag, men tror jag har förbränt lite av det genom att dammsuga. Får hoppas det iallafall. Nu tänkte jag läsa lite i Carolina Gynnings bok "Ego woman", gillar henne riktigt mycket!

3

Sitter och lyssnar på The script och tänker. Jag har en kompis som är så jävla smal och ändå äter hon som om hon aldrig sett mat innan. Jag därimot, försöker äta lite, och ändå är jag tjock. Det är orättvist. Och sen har jag alltid undrat över en sak. Jag känner någon som är typ riktigt söt/snygg i ansiktet, men är ganska tjock. Ändå ser ingen att hon är tjock, men alla ser att jag är tjock (men säger inget). Det är också orättvist. Hoppas att ni fattar vad jag menar.

Det blir inget med att tå hål i örat. Jag körde på ursäkten "jag vågar inte" men egentligen vill jag bara inte vara ensam med tjejen som ska göra det, för jag kan inte prata med henne när jag träffar henne själv (förutom i skolan). Ändå är hon en av mina närmsta vänner. Men vill inte sitta hemma, så ska se om jag kan träffa en annan kompis. Förövrigt har jag ätit en tallrik havregrynsgröt och lite oliver + kamomillte med citron. Det är riktigt mättande, så ska försöka hålla mig undan mat ända tills middagen vid sex tiden. Fast om jag träffar en kompis kan jag säga att jag åt hos henne och sen bara ta ett äpple på kvällen. Jag får se hur det går.

2

Är det bara jag som blir irriterad när tjejer gråter över killar? Eller ja, det är inget fel med det. Men idag i skolan så berättade tjejkompis 1 för tjejkompis 2 om att killen hon "gillar" är som en player, och hon gråter i skolan. Tjejkompis 1 skiter sen i henne, jag och tjejkompis 3 får gå och trösta henne. Men jag fattar inte varför hon grät, med tanke på att hon känt killen i max två månader. Och han är inte ens snygg..

Nu till något annat. Imorgon ska inte min mamma vara hemma, och min pappa har ingen koll, så ska försöka att bara äta typ äpplen, eller kanske oliver. Men har hört att det är sjukt onyttigt, men sen läste jag att det var en myt? Ska läsa på förpackningen sen.. Sen ska min kompis också göra ett hål till i mitt öra imorgon. Får bara hoppas på att det inte blir infekterat!

1

Hej, vill vara anonym, och kommer slänga mig direkt in i bloggen, hehe. Bloggar snart, och kan egentligen fixa en personlig design, men gillar att denna är så enkel.

RSS 2.0