70.

Matintag för igår:
Fläskfile + morötter & paprika (130-140 kcal)
Tränade inte på något sätt alls igår, men städade direkt efter jag ätit i lite mer än en timme, så det kändes helt okej! Imorse vägde jag 40.8 kg, och jag har nyss ätit ett äpple. Blir lite middag ikväll, plus att jag går väldigt mycket idag, så det känns bra.

69.

41 kilo imorse. Idag är jag illamående och är yr. 3-4 timmar kvar till middagen, måste hålla ut.

68.

Har ätit fyra chicken mcnuggets idag, vilket är typ 170 kcal, inte så farligt! Var som sagt på bio, såg den nya Fast and Furious filmen. Den var mycket bra! Nu är jag jävligt trött, har inte ätit sen fyra tiden och då var det ju bara mcnuggets, och då tog jag ändå bort ganska mycket friterat också. Förresten vägde jag mig nyss, 41.4 kilo. Snart kommer jag vara nere vid 3an, men den friska sidan av mig skriker att jag inte får. Vet inte hur jag ska göra, är så trött på allt.

67.

Haha, kollade igenom min blogg och det slog mig att jag lagt upp väldigt mycket bilder på mat den senaste tiden.

66.

Vägde mig innan, 41.3 kilo. And down it goes!

65.


64.

Vågen visade 41.6 idag. Jag vet inte om jag är glad eller inte för det, samtidigt som jag vill gå ner till 40 kilo så vill jag stanna på denna vikten. Och idag vet jag inte hur jag ska göra med maten, ska på bio och mina vänner vill äta i stan. Funderar på att köpa en china box och äta typ 4 friterade räkor (utan det friterade såklart!). Är riktigt sugen på pizza (som vi har i kylen) eller typ toast, mm.

63.

In:
Två äpplen (145 kcal)
Tuggummi (5 kcal)
Lightläsk (5 kcal?)
Ut:
20 minuter promenad (75 kcal)
Totalt: Ca 80 kcal.
Ska städa snart också tror jag, så lite mer förbränning kommer det bli!

62.


61.

Dryck


Kaka


Glass


Bröd


Snabbmat


Grönsak


Frukt


Bär


Godis


Snacks


Utländskt kök
60.

Imorse vägde jag 42.5 kg.. Egentligen har jag nått mitt mål, men vill gå ner till 40 kg nu, det är som en drog. Svårt att sluta när man väl har börjat!

RSS 2.0