75 - Nothing tastes as good as skinny feels.

Tänkte bara säga att jag gjort en design till bloggen, kändes skönt att ha något att göra haha. Åt middag för typ två-tre timmar sen, vilket kändes helt okej eftersom jag får ta middag själv (är förresten det ända målet jag får ta själv, min mamma måste ta allt annat, woho). Snart ska jag äta kvällsmat, har verkligen världens mest irriterande matschema, kan lägga upp det senare men nu måste jag sluta skriva för min mamma kommer. Puss alla fina ♥.
Tumblr_ltnq8tviag1qbtdvyo1_500_large
Ingen thinspo, men hår-inspiration!

74.

Jaha, ingen vägning på kliniken idag, vad irriterad jag blir! Ska dit på torsdag igen och då ska jag även äta lunch där. Stör mig på att dom låtsas att dom bryr sig, för jag sa klart och tydligt förra veckan att jag absolut inte ville äta vitt bröd till mellanmålet, men vad får jag idag? Jo, vitt bröd med ost. Jag hatar vitt bröd och jag hatar ost. Och nu kom jag också på att jag inte ens får välja vad jag ska äta på torsdag :(. Brukar alltid få några alternativ. Aja, nu ska jag snart äta middag och bli ännu fetare :D!

1346100047_6_hlmk_large
Älskar denna bilden, det snyggaste en tjej kan ha är långa, smala ben enligt mig. Synd bara att mina är precis tvärtom.

73.

Imorgon blir det ÄS-enheten igen.. Fast det är inte lika hemskt som alla andra gånger för sist jag vägde mig där hade jag inte gått upp något alls. Tror det beror lite på att jag praktiserade så jag stod upp hela tiden, men kanske också för att jag har en sak här hemma som man kan gå på vilket jag antar bränner kalorier. Så har användt den överdrivet mycket dom senaste dagarna och hoppas att det gett lite resultat.

Tänkte börja blogga lite regelbundet igen, men tycker min blogg är så tråkig (precis som jag är). Får väl göra en design eller något..

72.

Tänkte vara modig och lägga upp en bild på mig från sommaren, fastän jag knappt bloggar längre.. Vägde 40 kilo här (160 cm lång, så det är egentligen inte särskilt lite) och ser ut som ett knubbigt barn, ni ska bara se ansiktet! Ush, kolla höfterna, kommer nog ta bort bilden sen.

update: tog bort bilden..
update 2: Tog en ny, fortfarande hemska höfter men man ser inte lika mycket..

71.

Jag var smal. Jag var nära 35 kilo. Jag var nära att bli nöjd med mig själv. Sen kom min mamma och förstörde allting. Sommaren var full av bråk - jag blev tvingad att äta frukost, lunch och middag men konstigt nog gick jag inte upp i vikt, utan stannade på 40 kilo. Sen pratade min mamma med en kvinna som vi har kontakt med genom socialen och hon tvingade mig till ÄS-enheten. Började med öppenvård och gick fortfarande inte upp så jag blev skickad till dagvården. Nu har jag gått upp till 45 kilo. Och ÄS-enheten. Ja, den suger verkligen så jävla hårt. Dom säger att dom bryr sig om att jag ska må bra och inte bara att jag ska gå upp i vikt, men sen jag kom dit har jag tydligen blivit deprimerad (har fått tabletter utskrivna, men jag tar dom inte) men nu när jag gått upp i vikt så säger dom att jag inte behöver vara där lika mycket (varje dag) längre. Jag hatar dom och jag hatar min mamma. Dom säger att jag kämpar på med maten, men vadfan ska jag göra, om jag inte äter så trycker min mamma in maten i munnen på mig. Helt ärligt så vill jag bara dö. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, för inget hjälper. Dom säger att jag ska bli gladare när jag går upp i vikt, men ska jag behöva gå upp 20 kilo för det eller? Jag är på normalvikt nu, men det ända dom har ändrat på matschemat är att jag inte behöver äta ett äpple på förmiddagen längre (och det börjar inte förrän på måndag). Jag har så många tankar som far omkring i mitt huvud, men jag kan inte få ut dom. Med kvinnan jag ska prata med på ÄS-enheten vill jag inte prata med. Just nu vill jag skrika, gråta, slåss.

RSS 2.0