302.

Jag vet att jag överreagerar men.. Idag var en av mina gamla bästa vänner väldigt ledsen så när hon frågade mig om jag ville träffas efter skolan kunde jag inte säga nej. Vi gick och kollade i affärer och pratade och sedan köpte hon lite mat. Hela tiden lyssnar jag på vad hon har att säga och står ut med när hon tjatar om att "hon ska på fest och röka på". Där frågade hon mig också om jag ville följa med men nej, jag vill inte röka på. När vi sen ska gå hem går vi en bit och sen så ser hon en person som hon inte vill prata med och säger att vi ska gå ett annat håll. När vi gått en bit säger hon: "Alltså, du kan ta det andra hållet, jag ska ändå inte hem". Ni kanske tycker att det är ingenting och jag vet inte varför men det gjorde mig så jävla ledsen på något sätt. Kanske för att jag inte skulle gjort så mot något och förväntar mig att alla andra ska göra så som jag gör. Jag vill inte träffa någon igen och jag är så jävla glad att jag knappt har några vänner. Alla gör mig ändå så besviken.

Kommentarer
Postat av: F

Jag tycker inte att du överreagerar. För mig var det en helt förståelig reaktion eftersom jag hade känt likadant! Gör det som gör dig gott!

2012-04-20 @ 18:26:49
Postat av: Felicia

Vännen.. Jag förstår hur du känner dig. Önskar att jag kunde göra något för dig.. :(Hur gick det förresten på engelska nationella igår?

2012-04-20 @ 20:37:31
URL: http://lakritsgrodan.blogg.se/
Postat av: Mi

a tack så mycket!

Känner exakt lika dant är så glad att jag inte går i skolan lr behöva träffa folk längre.

2012-04-20 @ 23:55:05
URL: http://hitmeonemoretime69.blogspot.com
Postat av: Elin

Jag förstår dig verkligen! Gång på gång ska man bli besviken på dom som kallar sig vänner :/

2012-04-21 @ 20:36:42
URL: http://Nattstad.se/twiece

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0