303.

Jag var den som älskade att gå på fester och alltid blev medbjuden. Igår träffades mina gamla vänner och hade det jättekul, fick jag höra. Jag satt hemma och pluggade matte samtidigt som tårarna rann ner för mina kinder. Vad var det egentligen som hände?

Idag har jag mått mycket bättre än igår vilket kan bero på det underbara vädert. Jag började morgonen med en powerwalk efter några få timmars sömn. Skrev klart min fysik uppsats och åkte in till stan med Melissa Horns underbara röst i hörlurarna. Så skönt att kunna lyssna på musik utan att få panik. Köpte en superfin blus som inte får mig att se så tjock ut som jag är. Satt och njöt i solen och folk passerade mig utan att lägga märke till mig. Jag är hon, den osynliga. Som har ont i själen men ändå försöker vara likgiltig. I vilket fall som helst har dagen ändå varit okej. Hur har ni haft det? 

Tumblr_lzr5k9oqkk1qzdiqvo1_500_large
Det första jag ska göra när jag flyttar hemifrån är att skaffa en katt. Underbara djur.

Kommentarer
Postat av: N

Vet hur det känns. Vet hur du mår. Maila?

2012-04-21 @ 19:37:36
Postat av: siri

Det finns så mycket fint i livet som går att uppleva bara att inte vi ser det. Fast i dimmor och mörker. Medicin kan hjälpa. Det hjälpte mig ett tag. Setralin, fluoxetin, atarax. Testat någon? Det finns ett bättre liv där man inte skadar sig själv och andra som bara vill en väl.

2012-04-21 @ 22:01:52
Postat av: TicTacToe

Jag vet att du kommer att komma tillbaka till den personen du en gång var, det är bara en tidsfråga :-)Det enda positiva med att ha dåliga perioder i ens liv är att de stärker en och man har större förmåga att förstå andra som mår dåligt. Man får liksom ett anat perspektiv på livet och man vet att man klarar svackor.Tack för din fina kommentar, du förtjänar också så mycket mer! <3

2012-04-22 @ 20:01:36
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: Johanna

SV: Jag äter överlag samma mellis, bilder kommer på det <3

2012-04-22 @ 22:32:40
URL: http://worldspin.blogg.se/
Postat av: TicTacToe

haha ja hon är sjuk! :-PJag vet inte riktigt hur det kommer att bli, vill vara kvar i Sthlm men allt beror på om jag kan hitta ett sommarjobb.Hur ser din sommar ut? Blir det gymnasiet efter sommaren?

2012-04-23 @ 11:59:41
URL: http://tictactoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0