377.

Jag har skaffat en ny blogg. Vill ni ha adressen får ni kommentera (alla som lämnar facebook, mejl, blogg osv får den, jag behöver bara kunna kontakta er!) så får ni den. Vissa av era bloggar kommer jag säkert kommentera med den nya bloggadressen så ni kommer kunna hitta mig lite ändå. Jag kommer inte vara anonym men det kommer inte bli lika mycket ätstörningsrelaterat (och jag börjar blogga imorgon hehe). Därför kommer jag behålla denna bloggen så att jag kan skriva av mig. Vill ni se när jag uppdaterar här är det bara att lägga till bloggen på bloglovin. Kram!

376.

friend: wow, your laptop is so thin!
me: I didn't charge it for three days so it could be lovely.

375.

+ MELISSA HORN PÅ TISDAG!!
- Jag måste gå upp i vikt.
- Jag är tjock.
Fast:  MELISSA HORN PÅ TISDAG!!

374.

Förlåt för frånvaron men jag har inte varit hemma. Har varit i Stockholm och verkligen känt mig fetare än någonsin. Tror jag väger 60+ nu.. Ser ut som det i alla fall.

373.

Känner mig riktigt jävla ouppskattad. Idag fyller min syster år så jag gjorde en brunch med jordgubbar, vattenmelon, hallonscones, olika marmelader och pålägg, thé, färskpressad juice osv. Det tog mig jättelång tid att ens få energi till att göra detta och lång tid att handla, baka och göra fint. Ändå ville ingen äta. Jättekul, verkligen. 

372.

Jag ser att jag gått upp i vikt. Det gör mig ledsen. Då tar jag tabletter. Och sover.

RSS 2.0