371.

Vad har hänt sen sist? I lördags gick jag min absolut bästa promenad någonsin. 55 minuter tog det (det snabbaste jag gått förut var 58 minuter) och jag är nöjd. Samma dag så dog en släkting, tråkigt nog. Annars har det väl inte hänt så mycket. Jag försöker att undvika både känslor och speglar och det fungerar. Ibland. Vad har ni för er?

370.

Just nu är jag dålig på att blogga och svara på kommentarer. Funderar på att skaffa en ny, inte anonym blogg. Får se hur jag gör.

269.

Vet ni vad jag gjorde idag? Gick en promenad. I shorts. SHORTS!! Det är galet stort för mig och jag har inte visat mig i shorts på hur länge som helst.. Tyvärr var det inte helt ångestfritt utan flera gånger kunde jag inte andas och det var nära att det svartnade för ögonen. Men jag klarade det och jag känner mig stolt!

268.

Ångest.

267.

Har precis kommit in från powerwalk #1. Det är varmt idag vilket egentligen inte världens bästa eftersom jag hatar att svettas vilket jag sällan gör förutom just på mina pw's. Känner mig så fet då.. Fast det gör jag ju hela tiden egentligen. Provade förresten de ångestdämpande tabletterna för någon dag sedan. Det var första gången då jag inte velat prova förut men jag tyckte inte att jag märkte någon skillnad. Nä, nu ska jag försöka hitta på något vettigt (fastän det inte kommer bli så). Vad ska ni göra idag?

366.

 
 

365.

En sak som stör mig är att jag är så himla medelmåttig på allt. Jag är ganska vig men inte "wow". Jag ritar helt okej men många är bättre. Jag är någorlunda duktig på att fotografera men fortfarande inte särskilt "wow". Jag vill också vara bra på något! Fyfan vad det suger. Nu ska jag ta en promenad och tycka synd om mig själv.

364.

Jag önskar att jag hade något att skriva mer än att jag känner mig så otroligt fet. Fattar inte hur jag kan visa mig ute..

363.

Och jag känner mig fetare än någonsin.

363.

Jag vet inte riktigt. Det känns som om ingenting är förändrat och jag vågar inte utmana mig alls med maten. Ändå tänker jag att imorgon, det ska bli en bra dag och då ska jag kämpa. Men morgonen efter är jag lika feg som vanligt. Jag har stått på samma ställe i ett halv år nu, sedan jag slutade spy, och jag kommer inte längre. För att jag är feg.

362.

Jag har klämt min tå så att en bit av nageln trillat av. Det gör galet ont och jag har inte orkat promenera idag. Jag antar att det egentligen bara är nyttigt för mig att trotsa ångesten och istället sitta hemma. Imorgon ska jag dock ut och gå igen. Tänkte ta lite kortare rundor, ungefär 20 minuter, några gånger om dagen tills det inte gör så ont längre. Det ska nog funka.

361.

Döda mig.

360.

Svaren från frågestunden:
 
Vad vill du göra när du blir frisk? Hur vill du att livet ska se ut? 
Om/när jag blir frisk ska jag börja träna! Det är ett av mina mål som motiverar mig till att bli frisk. Mitt liv skulle väl vara ganska annorlunda eftersom jag inte skulle behöva planera allt kring maten och dessutom kunna gå ut utan att må dåligt över min kropp och faktiskt orka göra saker.
 
När började du försöka att gå ner i vikt?
Jag har alltid, mer eller mindre, försökt gå ner i vikt men det blev seriöst i början på förra året.
 
Vilka är top 5 vackrast i världen (tjejer och killar)?
Tjejer: Valeria Sokolova, Natalie Portman, Angelina Jolie, Rosie Huntington-Whitely och den här tjejen.
303623_312482142175374_307461376_n_large
 
Killar: Jon Kortajarena, Josh Hartnett, Johnny Depp, Leonardo diCaprio (som ung hehe) och Ryan Gosling.
Tumblr_m6ca7x3oiw1rqlumto1_500_large
 
Har du syskon?
Jag har en syster och två brödrar som är mina biologiska syskon men jag bor i en fosterfamilj så jag har fyra systrar och en bror till också :).
 
Vad är din största dröm/önskan?
Skulle tro att det är att verkligen få ett bra liv. Eller jag vet inte riktigt - det är en väldigt svår fråga haha.
 
Vem står dig närmast? (Mamma, pappa, kompis, syskon?)
Just nu är det ingen som står min särskilt nära men närmast skulle nog min ena syster vara.
 
Favoritlåt?
Free fallin' - John Mayer, Långa nätter - Melissa Horn och Utan dina andetag - Kent
 
Favoritfilm, bok och tv-serie?
Filmer: Howl's moving castle, Spirited away, Finding Neverland och Black swan.
Böcker: Twilightserien, Hungerspelen triologin, Kapitulera omedelbart eller dö, En blomma i Afrikas öken osv.
Sedan så tittar jag väldigt sällan på tv och har inte tålamod till att följa en hel serie. Men jag gillar America's next top model ganska mycket.
 
Ditt drömyrke som liten och ditt drömyrke nu?
När jag var liten ville jag bli författare, kändis, prinsessa osv. Idag vet jag inte riktigt men kanske läkare eller något sådant.
 
Vill du ha barn i framtiden?
Nej.
 
Har du något fritidsintresse?
Jag älskar att fotografera och rita :). Annars så vet jag inte riktigt haha.
 
Hur länge har du varit sjuk?
Sjuka tankar har jag väl egentligen alltid haft men det var först i början på förra året som jag blev sjuk "på riktigt".
 
Om du fick ändra, vad som helst, i ditt liv vad skulle det vara?
Hmm.. Ännu en väldigt svår fråga. Skulle nog ändra mitt utseende.
 
Vad krävs för att du ska vilja bli frisk till 100%?
Det vet jag inte riktigt. Kanske att jag ändå skulle få vara smal.
 
Har du någon hemlig "talang" ?
Jag är faktiskt en ganska talanglös människa.. Haha. Är medelmåttig på det mesta.
 
Beskriv din drömkropp!
En bild säger mer än tusen ord så here you go:
Skrmavbild-2012-01-26-kl-22-45-03_186394779_large
 
Favoriträtt (mat) om du får välja utan att ätstörningen påverkar?
Hmm.. pasta kanske. Eller tacos! Och lakrits tyckte jag väldigt mycket om förut.
 
Skulle du kunna tänka dig att gå någon slags behandling för din äs? Om ja, vad? Om nej, varför?
Jag har ju en behandling just nu på Bup. Det suger och helst skulle jag inte vilja ha någon behandling alls då jag känner att det inte hjälper mig.
 
Vilka är dina favoritnamn (tjej och kill)?
Flicknamn: Valeria, Alexandria och Chelsea.
Pojknamn: Zacarias, Benjamin och Nathaniel.
 
 

359.

Tack för era kommentarer angående medicinerna! Känns bra att vara lite mer informerad. Förresten så tänkte jag ha någon form av frågestund om ni är intresserade. Så fråga på nu i någon dag så svarar jag i ett inlägg sen om det blir tillräckligt många frågor (vilket jag inte tror hehe). Så fråga på nu när jag gjort en sådan vacker (..) bild.
 

358.

Jag har precis kommit hem från läkaren och det gick väl.. okej. Hon var i alla fall trevlig och det bestämdes att jag ska börja med fluoxetin imorgon och även ta atarax vid behov. Jag vet inte riktigt vad jag tycker men det spelar väl inte så stor roll egentligen. Det är bara att ta dem och tänka på annat. Dosen kommer ändå vara liten från början för att biverkningarna (mer ångest, yrsel ooch huvudvärk bland annat) inte ska märkas så mycket. Så om två veckor ska den höjas lite och sen vet jag inte. Någon som har erfarenhet av fluoxetin eller någon annan antidepressiv medicin? Vad tyckte ni? Och atarax är ju rätt så vanligt så det borde väl vara någon som har erfarenhet av den eller? Berätta gärna!
Tumblr_m5uji5elrg1qb4hv5o1_500_large

357.

Den senaste tiden har jag tänkt väldigt mycket. På att bli frisk bland annat. Hur livet skulle kunna vara. Jag skulle kunna träna (den största andledningen till att jag ens tänker på att bli frisk) och idag insåg jag att det var över ett år sen jag åt glass. Sen jag åt godis. Fastän dessa tankarna har planerats i mitt huvud tycker jag så klart fortfarande att jag är för tjock. Och det är där det blir jobbigt. Just nu är jag på en vikt som vården tycker är "acceptabel men fortfarande låg" och bara tanken på att äta någonting utanför matschemat (eller att ens börja följa det fullt ut) skrämmer mig något otroligt. Tänk om jag skulle gå upp i vikt när det jag väger redan är acceptabelt? Och sen börjar tankarna om igen. Men jag är på väg i alla fall (och jag är säker på att jag kommer ångra mig många gånger).
 
Tumblr_lx91s5ody81qaz5dmo1_500_large
Tänk er att kunna äta jordnötssmör! Jag blir helt knäpp bara jag tänker på det..
 
(Ska försöka sluta lägga upp bilder från weheartit som är taggade med "Anorexia". Det hjälper varken mig eller er).
 
 

356.

Idag har jag haft en helt okej dag. Ellen kväll kanske. Tog en långpromenad vid havet och tänkte. Jag vet verkligen inte längre. Mitt liv är så otroligt meningslöst egentligen. Att jag är så feg. För det är precis det jag är - feg. Jag vågar inte ens byta ut min frukost. Jag går i mataffärerna och tittar på innehållsförteckningar. Letar efter livsmedel jag kan lura min familj med. Så att dom kan se att jag vågar variera. Men det gör jag ju inte. Jag är fast mittemellan - inte längre vid en så låg vikt att folk blir rädda men inte heller frisk. Nu var det egentligen inte alls detta inlägget skulle handla om men det är lätt att det blir så. Alla negativa tankar som dominerar i mitt huvud. Som inte tar slut.
Anorexia-anorexic-beautiful-hipter-horrible-favim.com-316538_large

355.

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte särskilt mycket att skriva. Sitter hemma och gör ingenting. Nästa vecka "händer" i alla fall lite mer då jag varannan dag ska träffa någon kvinna på socialen. Och på tisdag ska jag träffa läkaren på bup. En sak skulle jag vilja be er om och det är att skicka era spotify listor till mig! Behöver lite musik att lyssna på och om ni inte har spotify får ni gärna skriva någon låt/artist ni tycker om. Vill ni ha min lista så är det bara att fråga (kan dock inte påstå att den är särskilt spännande). Kram!
 
B854a627ac531ba7cb1ef58a2874f835_large

354.

Hela mitt huvud, hela min kropp och hela jag skriker att jag vill ner i vikt. Jag vill bara krympa så mycket som möjligt och vara osynlig. Äckelkänslorna finns inom mig hela tiden. Jag vill bara ner, ner, ner och slutligen nå noll. Det suger för den senaste tiden har jag ändå känt att jag vill komma någon annanstans. Men jag klarar inte av min kropp och hur jag ser ut. Jag måste gå ner.

353.

Vem är ni? Ni som sitter och läser min blogg men oftast är tysta. Vad heter ni, hur gamla är ni, hur hittade ni hit och vad har ni för drömmar? Varför läser ni min blogg? Jag vill veta vem ni är men det är en sak jag redan vet: ni är alla jättefina och fantastiska så som ni är. Ni behöver inte ändra er.
Tumblr_m6him66cm81r79fego1_400_large
Åh vad jag önskar att jag både kunde få er och mig själv att förstå att texten egentligen stämmer.

352.

Och så vart det bup idag. Inget särskilt hände förutom att jag fick en tid till deras läkare nästa vecka. Antagligen blir det ångestdämpande mediciner eller något. På ett sätt hoppas jag faktiskt att jag får det för om det hjälper så skulle det ju vara skönt men samtidigt så har jag hört att de flesta är dåliga. Har ju fått mediciner innan som sagt men jag har inte tagit dem. Varför vet jag inte. 
 
På tal om någonting annat så har jag de senaste månaderna haft jättesvårt för att åka bil. Det känns som att jag ska dö så fort en annan bil kommer nära utan att jag "hållt uppsikt över den". Det är verkligen skitjobbigt och väldigt konstigt eftersom jag är väldigt "van" vid att åka bil. Har bilat ner till Turkiet några gånger som barn. 
 
Och idag fick jag veta att jag kommit in på mitt förstahands val till gymnasiet. Det känns väl bra men samtidigt har jag ingen större lust att fortsätta gå i skolan. Men jag har inget val precis.

RSS 2.0