340.

Imorse gick jag min bästa promenad (tidsmässigt) någonsin! Känns väldigt bra och är helt slut i kroppen nu så jag ska försöka ta det lugnt resten av dagen. En tanke som slog mig var hur stor del av mitt liv som består av siffror. Siffror i form av tiderna på promenaderna, som hur många kalorier det finns i olika livsmedel, som siffrorna i min vikt, som hur många timmar jag sovit och nedräkningar till olika dagar som egentligen inte är särskilt viktiga. Just nu räknar jag ner dagarna tills mitt sommarjobb tagit slut (9 arbetsdagar kvar), dagarna tills jag får lön (40 dagar kvar), dagarna tills jag får veta om jag kommit in på gymnasiet (16 dagar kvar). Varför måste allt handla om siffror egentligen? Jag mäter allting i siffror och det tar aldrig slut.

Tumblr_m5mcp1lico1rx3prmo1_500_large

Kommentarer
Postat av: mybetterself

Jag förstår vad du menar. När man vet hur många kcal det går åt av att gå 1 timmes powerwalk så är det ganska illa. (jag pratar om mig själv) Det vore skönt att slippa räkna ibland.

2012-06-17 @ 19:15:19
URL: http://mybetterself.blogg.se
Postat av: TicTacToe

Ja, det är läskigt hur mkt siffrorna styr ens liv för sedan har vi ju detta med åldern också som påverkar. Jag börjar känna mig gammal :-P

Det är sant så länge jag vet att jag inte gör det så behöver jag inte skämmas :)

Hoppas att du inte får sådana där attacker igen som du skrev om i förra inlägget. Jag vet inte om mina kommentarer kommer fram för nya blogg.se är ju lite knasig..

2012-06-17 @ 21:00:36
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: Jelena

hehe, jag är samma! älskar att räkna. mäter allt, jag har en stooor skål fylld med enkronor, och det finns inget som lugnar mig som att räkna dem. haha! samtidigt finns det ju inget som kan stressa mig som siffrorna på vågen :P

2012-06-17 @ 21:15:52
URL: http://felstavad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0