310.

Jag borde vara glad. Jag fick mvg på det nationella provet i engelska och det ligger en lugn skolvecka framför mig. Dessutom är det fredag och jag har varit ute och sprungit. Men nej, känner mig så tung och äcklig. Jag har även en väldigt äcklig känsla av att hela jag är fylld med bakterier vilket gör att jag tvättar händerna hela tiden och använder handsprit. Jag klarar knappt av att sitta vid datorn för att det känns som om hela datorn är fylld med bakterier.

Jag skar mig igår. Det är inte bra för att jag fick idag reda på att jag ska till bup på måndag och då blir det antagligen vägning. Har ni något tips på hur jag ska göra? Såren kommer inte hinna läka då det är alldeles för många. Behöver verkligen tips.
Tumblr_lxphm50rfk1r58newo1_500_large

Kommentarer
Postat av: Ghost

Korsa armarna över bröstet och låtsas att du fryser, då kanske ingen ser!

2012-05-04 @ 21:47:39
URL: http://ghosts.devote.se
Postat av: Linn

Grattis till ditt MVG. Synd bara att du inte riktigt kan vara glad över det! Kram!<3

2012-05-04 @ 23:51:19
URL: http://awayfromthefat.webblogg.se/
Postat av: fd

det bruka kännas bättre för mig när jag kräks. kortsiktigt. långsiktig mår jag sämre... gulle dig... jag försöker men det är inte alltid lätt att leva. håller du med`?

2012-05-05 @ 00:21:22
URL: http://fighteveryday.blogg.se/
Postat av: F

Sminka över det (om det går) eller tänk ut någon annan ursäkt ifall de frågar...

2012-05-05 @ 00:25:05
Postat av: Frida

duktig du är!Hoppas de går bra för dig och att dom inget ser:)

2012-05-05 @ 10:56:11
URL: http://loovethin.blogg.se/
Postat av: Ghost

sv. Tack! Hoppas det funkar. Kram på dig

2012-05-05 @ 14:38:34
URL: http://ghosts.devote.se
Postat av: Linn

Sv: Tack, fast jojo..:(

Ingenfara alls! Kram!<3

2012-05-05 @ 15:16:29
URL: http://awayfromthefat.webblogg.se/
Postat av: fd

kul att du fick mvg. men kom ihåg att du är inte det du gör så du har samma värde oavsett vad du presterar.......!!!!!!!!!!!!!! jag visste inte det och därför fick jag min ÄS.. vet lite bättree idag men måste ändå alltid påminna mig om det

2012-05-05 @ 17:19:16
URL: http://fighteveryday.blogg.se/
Postat av: S

Foundation? Haha, ne kanske inte:P Men det är en nödlösning som dämpar det röda iaf...

2012-05-05 @ 18:55:08
URL: http://jordgubbarochte.blogg.se/
Postat av: S

Sv: Fast... om jag åt vad jag ville skulle jag inte vara "smal" länge till;) Och jag vet inte om jag kallar 59 kilo smalt:(

2012-05-05 @ 23:18:52
URL: http://jordgubbarochte.blogg.se/
Postat av: Anonym

(Detta var första gången jag läste din blogg, genom att du verkar följa en nära vän till mig och så, blev jag nyfiken...)Du, jag blir orolig på riktigt. Jag vet inte hur djupt du skär dig eller någoting sådant, men det spelar egentligen inte så stor roll. Vad som förvånar mig mest är att så många som bryr sig o dig tycks uppmuntra dig till att dölja dina sår, dölja ditt självskadebeteende och hur jävla dåligt du mår. DET skrämmer mig också. Istället borde du ju bli stöttad till att visa det! (alltså, inte gå runt på stan och visa alla dina blodiga armar, men du fattar?)

Jag vet inte var du bor, alltså jag menar hur BUP är där du bor och så, men BUP är ju till för att hjälpa dig! Jo, jag vet, 'hon verkar inte veta hur det är att självskada, varför det är så svårt att ta hjälp'. Jo, det vet jag, alldeles för väl. Du har ju uppenbarligen en regelbunden kontakt på BUP, låt denne få hjälpa dig. Det är fortfarande du som måste göra jobbet för att bli frisk, men våga släpp in hjälpen som knackar på din dörr. Ingenting förändras över en natt och jag vet att det är så jäävla läskigt att lita på andra, lita på andra när man är så jävla rädd och tror att man ger sig själv kontroll genom att på olika sätt vara skadlig för sig själv. Men vet du? De kommer inte precis att döda dig. Ge dem en ärlig chans. Vad gör dem om de ser dina sår? Det är asläskigt, som att blotta sitt inre. Men du måste få hjälp. På riktigt ta emot hjälp, uppleva världen och alla de bra människorna som trots allt finns.Du har säkert hört allt detta tusen gånger om, men jag blev bara så.. upprörd? att du skriver att du kan ha långt gångna planer på att ta livet av dig, att du självskadar med mat och att skära dig, BE OM HJÄLP!! Att välja livet och att på riktigt försöka att må bra, att leva ett liv som DU vill leva (jo, jag är säker på att det finns ett), det kommer säkert att vara ett av de absolut läskigaste sakerna du kommer göra i hela ditt liv; men ge det tid och försök.

Du vet ingenting om framtiden och du kan styra den mer än du tror. Kämpa på tjejen!(haha sorry, shit vad långt det blev! :o)

2012-05-06 @ 15:48:04
Postat av: Awayfromthis

Jag har också börjat tvätta händerna hela tiden osv känner mig så äcklig! Du borde försöka vara lite nöjd iallafall! :)

2012-05-06 @ 20:07:29
URL: http://awayfromthis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0