314.

Som om det inte var jobbigt nog med att äta. I några veckors tid har jag fått väldigt ont i magen varje gång jag ätit (och ibland senare på kvällen). Det spelar ingen roll hur sakta jag äter då jag ändå får ont. Det är så jobbigt att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Dessutom har jag blivit fetare.

Det värsta är att jag är helt säker på att jag kunnat väga under 35 kilo om inte mamma skickat mig till bup. Jag vet att jag hade klarat det hur lätt som helst. Att veta att jag kan men att jag inte får gör så jävla ont.
Tumblr_m3act9ktct1rum9iho1_500_large

Kommentarer
Postat av: mybetterself

35 kg är väldigt lite. Så bli inte allt för ledsen.

2012-05-11 @ 09:11:45
URL: http://mybetterself.blogg.se/
Postat av: Alice

Under 35 är galet lite. Glöm inte bort att leva och leva länge gör man inte på 35 kg.

2012-05-11 @ 11:56:33
URL: http://a-tale-of-truth.blogspot.com/
Postat av: TicTacToe

Du hade så rätt att jag inte borde ha köpt ngt alls, men till skillnad från er som har anorexia så blir det ett tvång på att jag måste hetsa. Asjobbigt för jag har också haft anorektisaperioder då jag har skött mig och inte ätit sötsaker och det känns mer som mig så att inte kunna kontrollera detta och äta sådant som jag vet är dåligt för mig är jobbigt, men jag ska ta mig ur det!Hur är det med dig nu när personer i din närhet dött? :-/ Förstår att det kan vara jobbigt för dig.Styrkekramar till dig!<3

2012-05-11 @ 11:59:02
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja, du hade säkert klarat det och det skriver du ju själv att du skulle, så för vem måste du bevisa det? Och din mamma skickade inte dig till BUP för att jävlas med dig, utan för att hon bryr sig. Hon vill inte se sin dotter sakta, sakta, på ett ytterst plågsamt sätt, ta livet av sig genom att svälta ihjäl.

Det finns så många som bryr sig om dig, låt dem göra det! Om det är du eller inte på bilden vet jag inte, men det där är långt under vad allt med skönhetsideal och smalhet än heter. Det där gör ont i hjärtat, ont som fan att någon ska behöva göra så mot sig själv. Du är värd bättre! 35 kilo är inget att sträva efter, hur mycket det än känns så. Hur mycket din ätstörning än säger att det är så. Kan du någonstans långt bak i huvudet (men den blir väl arg om du erkänner det..?) känna att det faktiskt inte är det DU vill? Utan att det är det ÄTSTÖRNINGEN vill?

Kämpa på du!! Vi lever bara en gång, hur klyschigt det än låter, så kan vi lika gärna ta vara på den tiden här, hur jävla hemsk världen än är. Vi har ju flera århundranden på oss att göra ingenting sen! ;)

2012-05-11 @ 17:36:15
Postat av: camo

aj, vet hur det känns med magen...klart du skulle kunna väga 35 kg, men vad skulle du ha för liv då? Kanske kastar sten i glashus nu genom att säga så med tanke på att jag själv strävar efter att väga så lite jag bara kan, men samtidigt, vi måste ju kunna leva också, eller hur? kram på dig<3

2012-05-13 @ 20:10:47
URL: http://asca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0