381.

Hej. Hur mår ni? Jag mår okej, bättre än på länge i alla fall. Jag skär mig sällan, svälter mig inte, tränar några gånger i veckan och försöker att faktiskt leva. Men sen tittar jag bak i arkivet och ser hur mycket större jag blivit. Skäms över mig själv för att det gått så långt. Jag vet inte vad jag väger och jag vågar inte ställa mig på vågen heller. Men snälla, ni som fortfarande tittar in här; berätta hur ni har det! Jag har saknat er.
 
Blandat från den senaste tiden..

Kommentarer
Postat av: Mybetterself.blogg.se

Jag har det okej. Jag skäms väldigt mycket över hur mycket större jag har blivit på så kort tid. Jag gruvar mig över att jag ska väga mig imorgon för första gången på jättelänge. Nervös...

2012-11-08 @ 21:25:02
URL: http://Mybetterself.blogg.se
Postat av: Felicia

Kul att du är tillbaka, och det är så himla roligt att höra att du mår bättre, och framförallt att du inte svälter längre. Jag visste att du kunde klara det, du är så himla stark. Go girl! ;)

För mig är det sådär, jag har ingen äs men jag känner mig tjock och bantar mer eller mindre hela tiden. :/ jag vill sluta och börja leva ett normalt liv, men kan inte. Jag försöker att inte svälta och träna istället iallafall.. :) lakritsgrodan.blogg.se

2012-11-08 @ 21:53:06
Postat av: needtobethin

Är det du på bilderna? :o så jäkla smal och fin i så fall ju!

2012-11-08 @ 22:03:09
URL: http://needtobethin.blogg.se
Postat av: Little J

Hej! Det var längesen!! Kul att höra från dig :)

2012-11-08 @ 22:26:28
URL: http://Minimalistic.blogg.se
Postat av: TicTacToe

Va kul att få höra från dig igen fr jag kom inte in på din privata blogg och jag trodde inte att du använde denna ngt mer.

Men gu va glad jag blir att du börjar leva mer och mår bättre! Jag vet ju själv hur på jag var på dig om att det faktiskt kommer att bli bättre för dig trots att du var så nere.

Hur går det nu? Vad var det som gjorde att du blev friskare? Jag ser ingen skillnad på din kropp du är lika smal som alltid! Det är jobbigt att inse att man varit smalare, det tycker alla men tänk på hur du mådde då. Är det värt att må så psykiskt dåligt? Nej. Kämpa på fina du!

2012-11-09 @ 11:07:01
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: argsintamy

är väldigt glad över att du skriver!! har tänkt på dig och undrar hur du har det! <3 var rädd om dig och skit i vågen!!

2012-11-09 @ 11:40:08
URL: http://argsintamy.blogg.se
Postat av: Johanna

så himla fina bilder, lilla du.

2012-12-30 @ 17:05:18
URL: http://vemodigt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0