känslor.

Känner mig så stor... Jag vet ju att jag inte är det men jag har en så ful kropp. Tränandet har blivit lite av ett tvång så jag ska nog ta ett par dagars paus. Samtidigt känns det som om jag bara säger så för att jag är lat.. Jag vet inte. 

hunger.

Blir galen. Jag åt havregrynsgröt med banan till frukost och en halvtimme senare är jag vrålhungrig. Det är samma efter i princip varje måltid och det är så himla jobbigt eftersom jag inte vågar lyssna på min kropp (jag menar - jag har precis ätit, jag borde inte vara hungrig) och för att Ana fortfarande sitter på axeln och säger att det är bra att vara hungrig. Men jag försöker att inte lyssna på henne utan på kroppen men det är så svårt när jag är hungrig hela tiden... 
 
Mellis för ett tag sedan; yoghurt med kiwi och granatäpple.

ge mig en ny drog som tar mig nånstans

Ni kunde svara på i princip alla frågor jag hade om sjukdomen men nu när jag har den någorlunda inom kontroll vill jag fråga er en helt annan sak. Har någon av er rökt på (cannabis eller liknande)? Isåfall, hur var det och så? 

ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken

Jag börjar mig känna mig nere igen. Inte som förut då jag varje kväll trodde att jag skulle dö och ibland även ville det men det har ändå blivit sämre. Försöker dock så gott jag kan. Tränar 5-6 gånger i veckan, testar nya (nyttiga) maträtter och städar. Det hjälper - särskilt när jag ser vilka förändringar jag gör. För ett år sen hade jag väldigt dålig kondition (kan bero på min undervikt också) men nu har jag riktigt bra kontroll över löpningen. Dessutom äter jag mycket mer varierat på grund utav det. Jag vågar byta ut något litet och kanske sänka kalorimängden en dag för att sedan övergå till det vanliga. Inte för att mina hjärnspöken vill utan för att det är vad min kropp vill ha. Jag känner att detta blev ett himla svammel. Men ändå.
 
 
 
 

I kissed the scars on her skin I still think you're beautiful

Igår var en utmanardag. Jag och några andra hade bestämt oss för att åka till Emporia och sedan äta middag tillsammans. På vapiano.. Jag kollade menyn på internet och bestämde mig för sallad vilket det också blev. Men jag tog faktiskt parmesanost till!! Och bröd! Dock ingen dressing, men ändå. Medan vi åt pratade de andra om att äta glass och jag ville faktiskt också göra det. Väl där fegade jag ur och bestämde mig för att inte äta någonting sött/onyttigt. Men vet ni vad? Jag åt frozen yoghurt!!!!! Ångestladdat men det gick och jag dog inte! Senare på kvällen, innan jag skulle sova, tog jag ett äpple också. Varför? För att jag var hungrig. Punkt slut.
 

RSS 2.0