ge mig en ny drog som tar mig nånstans

Ni kunde svara på i princip alla frågor jag hade om sjukdomen men nu när jag har den någorlunda inom kontroll vill jag fråga er en helt annan sak. Har någon av er rökt på (cannabis eller liknande)? Isåfall, hur var det och så? 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt underbart. Jag iaf flyger runt och är genuint lycklig. Ler hela tiden. Sen kan det vara lite läskigt om man får konstiga hallisar osv. Men det är liksom chill, förutom att man blir så SATANS hungrig haha.

2013-02-15 @ 17:48:50
URL: http://handleder.blogg.se
Postat av: Nerv

Grönt är najs men tar ett tag att komma igång med, och är ganska milt. Om man inte röker en fet joint på en gång såklart. Brunt är mer najs och slår till så jävla mycket fortare.
MEN. Nu kan jag bara tala för mig själv (och typ kompisar som känner likadant) Brunt gör mig så jävla paranoid. Jag tycker det är godare och mer tillfredsställande, men fyfan vad borta man blir. På ett najs sätt. Men samtidigt jobbigt. haha.

Men eeeh. Rök grönt (marijuana) om du vill festa/dricka samtidigt typ och brunt (hasch) om ni är några stycken som vill sitta nerkörda i en soffa och titta på film och/eller snacka.
Om du tänkte röka ensam, rök grönt.

Och blanda med tobak föffan.

typ. mitt tips.

2013-02-15 @ 19:56:12
URL: http://nerv.blogg.se
Postat av: captivatedminds.blogg.se

Det är det bästa du kan testa att prova på, haha. Fast blanda aldrig med alkohol.

2013-02-17 @ 11:10:18
URL: http://captivatedminds.blogg.se/
Postat av: thinspo

Ja det har jag. Både weed och hasch.

Världens äckligaste underbaraste jobbigaste och bästaste känslan någonsin. Man bara tänker, är lugn i hela kroppen. Mår såå bra samtidigt som jag mår fruktansvärt eftersom att jag blir rastlös utan att orka göra något. Gå på stan hög är jävligt intressant och jobbigt haha, man tror att folk förstår vad man gjort trots att dom inte ens bryr sig. Jag har aldrig märkt av att jag blivit hungrig alls. Vill bara sitta och chilla, lyssna på mina andetag och kolla en film eller sitta och chilla med vännerna :)

2013-02-22 @ 17:51:42
URL: http://nattstad.se/thinspo
Postat av: a

det är najs, men gör det med någon som kan det. rök inte för mycket för då kan man snetända. det är visserligen inget farligt, jag talar från egna erferenheter, men dock inte så kul. Jag kände mig vimmsig, svag, kunde knappt röra min kropp och spydde men det blev bättre sedan.

2013-02-24 @ 13:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0