334.

Ush, jag är helt död! Gick upp vid halv åtta imorse efter att ha sovit i tre-fyra timmar och gick till jobbet. Det var andra dagen idag och än så länge har det varit helt okej! Barnen är snälla och det brukar vara ganska lungt. Efter lunchen sitter jag bara och gör ingenting eftersom alla barnen sover. Ganska skönt. Jobbar från halv nio till halv fyra så när jag kom hem idag var jag galet trött. Brukar ju mest vara hemma mest hela tiden eftersom jag aldrig orkar gå till skolan haha.. Ändå gick jag ut med nio eller tio mvg. Blev ganska förvånad eftersom jag förra terminen bara hade två stycken.

Aja, nu bablar jag bara på. Kom helt ifrån vad det var jag egentligen skulle skriva. Var ute på en powerwalk innan och eftersom det är sommarlov såg jag flera stycken från min skola som var ute. Ibland är det tråkigt att inte ha någon att umgås med men jag har ju själv valt det. Lite roligt var i alla fall att precis efter jag sett några jag känner så hörde jag Mr. Lonely på radion haha! Nej, nu ska jag sitta här och tycka synd om mig själv eftersom min mage är jättesvullen och gör ont. Berätta något roligt, snälla?

Beautiful-belly-fashion-frill-girl-favim.com-177161_large
Förresten kan jag inte svara på kommentarer idag eftersom jag har det nya blogg.se och jag fattar ingenting.

Kommentarer
Postat av: Missa

Jag jobbar samma tider! Så sittet man bara o gör igenting när de sover heheh. Gillar rutinerna. Hur gör du med maten där?

2012-06-12 @ 21:31:09
URL: http://Perfectlythin.webblogg.se
Postat av: tictactoe

Va kul att höra att du tycker att jobbet går bra! :) Hur är arbetskompisarna? Hur går det med maten?

2012-06-12 @ 22:04:14
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: Ellen

svar; gud vad söt du är.. men jag känner mig inte fin. kram <3

2012-06-13 @ 01:33:23
URL: http://feelmyheart.blogg.se
Postat av: Olle

Sv: Jag provade ju det förra veckan men då gick jag inte ner så mkt som jag ville och kände då att jag inte hade tillräckligt med kontroll så jag vågar inte göra det den här veckan.

2012-06-13 @ 07:17:23
URL: http://ciggaretterochkaffe.blogg.se/
Postat av: Missa

Då förstår jag :-) jag har inte rast förrän efter lunch - vid sovtimmarna. Så jag måste hjälpa till i matsalen och sitta vid ett par barn, äta och hjälpa dem äta. :c

2012-06-13 @ 07:22:39
URL: http://perfectlythin.webblogg.se
Postat av: tictactoe

Nej det mår man verkligen inte bra av så jag ska verkligen se till att ta hand om mig :)

Okej, då kanske ni inte har så mkt gemensamt när de är så gamla :-P Hur går det med att äta där? Tar du med dig mat eller äter du den som barnen äter?

Mina arbetskompisar varierar också mkt i åldrarna från typ 23-59 år. Men de är också trevliga :) Vi ska ut och äta på restaurang på torsdag, ska hänga på så jag kommer in i gänget och verkar normal.

Hur var Köpenhamn? Vad har du mer för planer i sommar?

2012-06-13 @ 10:29:55
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: T

kämpa!! : )

2012-06-16 @ 23:56:35
URL: http://motkroppen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0