325.

Jag hatar min näsa. Alltså verkligen hatar. Har stått och speglat mig halva kvällen i hopp om att jag ska komma på hur fan jag ska kunna operera den så att den ser bra ut. Vilket inte går eftersom den är så jävla ful. Det går inte ens att fixa den för att utgångsläget är så dåligt. Åh, orkar inte mer.

324.

Ännu en meninglös skoldag. Var där bara hälften av tiden för jag var för trött. Sover dåligt och har huvudvärk hela tiden. Men imorgon ska jag i alla fall vara i skolan hela dagen. Det vore skönt att klara det för en gångs skull. Förutom att jag är så otroligt trött så har jag börjat tappa väldigt mycket hår igen. Det är jätteslitet och har blivit mycket tunnare. Dessutom är mina naglar sköra och bryts hela tiden. Funderar på om jag ska börja med någon sorts kosttillskott men jag är rädd för att jag går upp i vikt av det. Någon som vet?
428503_462081117144963_135074093179002_1590723_1346301019_n_large

323.

Jag har praktiskt taget sommarlov nu. Betygen sattes igår och de följande dagarna ska vi bara titta på film och öva inför skolavslutningen nästa vecka. Det ska bli så skönt! Fast det kanske inte är så bra egentligen. Kommer knappt ha någon social kontakt alls precis som förra sommaren. Då var jag ute med vänner 2 gånger på hela sommaren. Och egentligen hade jag ingen lust att ens gå ut de två gångerna.. Vi får i alla fall sommarlov nästa fredag. När får ni det?

För övrigt så har jag sjukt ont i magen. Tvingade ut mig själv på en promenad som blev lite kortare än vanligt men det känns ändå ganska okej med tanke på hur ont jag har. Kan knappt röra mig nu. Får hoppas att det går över tills imorgon så jag kan gå en längre runda då!
Tumblr_liums7gien1qbz4ygo1_500_large

322.

Har inte haft lust att blogga i helgen. Inget särskilt har hänt utan jag har bara suttit hemma och försökt sola lite. Tråkigt att det ska bli dåligt väder igen för det är ju mycket härligare att gå promenader i kvällssolen. Men ja, det kan ju faktiskt vara mysigt att gå i regnet också. Det är bara synd att det ska bli kallt också fast då vet jag i alla fall att jag inte stöter ihop med någon när jag är ute. Brukar ni gå på promenader? Vilket väder gillar ni bäst isåfall?
Tumblr_m26ahen9et1qfrtudo1_500_large

321.

Jag har varit väldigt labil idag. Först satt jag ute på skolgården och grät. Grät inför hela världen. Jag orkade inte mer. Allt är verkligen tungt. Sen gick jag in till datasalen och grät lite till inför hela spanskagruppen. Gick hem och vilade en stund. Kom tillbaka till skolan och fick veta vad jag fick på engelska nationella. MVG rakt igenom på alla delar. Fick veta att jag fick MVG i samhällskunskap också. Fick ett kort lyckorus. Nu sitter jag mest och är trött. Det är fortfarande jobbigt.

320.

Provade klänningen som jag ska ha på skolavslutningen innan. Förstår inte. Klänningen är storlek 32/XXS men ändå känner jag mig så jävla tjock. Kan jag inte bara få gå ner i vikt så att jag vet att jag är smal fastän jag inte ser det? Saknar att ligga under 40 kilo.
Tumblr_m46jsprflz1rr0abmo1_500_large

319.

Känner mig väldigt nere och ensam. Sitter hemma själv för typ femte kvällen i rad. Inte för att jag brukar vara så social så jag känner mig egentligen lika ensam omkring folk. Men ändå. Och jag vet att hela sommarlovet kommer bli likadant. Ensamt och tråkigt precis som förra året. Jag kommer inte kunna bada, gå runt i shorts eller vara ute med någon en hel dag. Nä, nu ska jag tvinga mig ut i regnet och gå en runda.
Tumblr_m3z2od2jc11rp75nro1_500_large

318.

Jag har fått några trevliga besked idag. Fick höra att jag har chans att få mvg i matte (!!) och att jag fick bäst resultat på det nationella provet i hela min (väldigt smarta och duktiga) mattegrupp. Det känns bra. Det var längesen jag kunde glädja mig åt ett provresultat så pass mycket. Nu hoppas jag verkligen att jag får mvg också eftersom jag verkligen kämpat den sista tiden. Minns att jag grät jättemycket och mådde skitdåligt för att jag tyckte jag var så dålig på matte.. Haha.

Och när jag kom hem var det ett brev som berättade att jag fått sommarjobb. Ska spendera några veckor på ett dagis. Känns helt okej med tanke på att jag får cirka 6000 kronor. Så, har ni något kul att berätta?
Tumblr_lsjwbs5lwj1qb7ucko1_500_large

317.

Det gick väl bra på bup. Hon såg i alla fall inte mina sår. Såklart är jag glad över det men det finns en liten del inom mig som skriker. Skriker att det här inte fungerar längre. Att jag inte kommer orka hur länge som helst. Och jag är rädd för att den har rätt.

316.

Blev så arg vid middagen och började bråka. Efter ett (långt) tag slutade med att jag vräkte i mig maten och nu har jag sjukt ont i magen. Jag förstår inte vad som hände och jag brukar aldrig reagera så. Snarare tvärtom - att jag inte äter. Men nu har jag så jävla mycket ångest och riktigt ont i magen. Och imorgon har jag nationellt prov i matte så egentligen borde jag plugga nu. Dessutom fick jag precis reda på att jag ska till bup imorgon. Hjälp..
Tumblr_m3rvxcjplw1r04fcqo1_500_large

315.


314.

Som om det inte var jobbigt nog med att äta. I några veckors tid har jag fått väldigt ont i magen varje gång jag ätit (och ibland senare på kvällen). Det spelar ingen roll hur sakta jag äter då jag ändå får ont. Det är så jobbigt att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Dessutom har jag blivit fetare.

Det värsta är att jag är helt säker på att jag kunnat väga under 35 kilo om inte mamma skickat mig till bup. Jag vet att jag hade klarat det hur lätt som helst. Att veta att jag kan men att jag inte får gör så jävla ont.
Tumblr_m3act9ktct1rum9iho1_500_large

313.

Skar mig igår. Hela överarmen är helt uppskuren nu och jag mår så sjukt dåligt. Jag skäms över mig själv. För att jag är så svag. För att jag inte klarar av någonting. En gammal vän fyller år och hon bjöd mig till hennes fest i helgen. Men jag klarar inte av att gå dit och får ångest bara av att tänka på det. Jag är helt jävla dum i huvudet. Och värdelös.

Han jag skrev om i detta inlägget dog igår. Och idag dog en av min pappas andra vänner.
Tumblr_lz2vl6ymby1qcf2o5o1_500_large

312.

Mina händer är spruckna och mitt hår är tunt. Jag kan inte ens sitta med håret vid soffkanten utan att jag tappat så många hårstrån att det ser ut som om man skulle kunna göra en peruk av det. Mina händer spricker så fort jag rör på dem och mina armar är fortfarande ömma. Dessutom får jag ont i magen hela tiden (särskilt efter jag ätit). Och jag sover för lite. Haha, det kan ju knappast bli värre.

Skolan dock helt okej. Vi har temaveckor och har mest föreläsningar. Imorgon ska vi bara titta på en film (vilket jag funderar på att strunta i) och sedan ha en föreläsning på eftermiddagen.

Så, det var lite tråkig uppdatering om hur det är för mig just nu. Hur mår ni?
574749_133869746745648_100003678715198_149496_1617469656_n_large

311.

Det är en tung kväll hemma hos oss. Imorse fick vi reda på att en väldigt nära vän till familjen (min pappas bästa vän) fått blodproppar och för bara en liten stund sedan fick vi veta att han är hjärndöd. Så nu har jag tänt ett ljus och tänker på honom och hans familj. Ta hand om er och era familjer för man vet aldrig hur länge allt finns kvar. ♥

Och till anonym: Tack för din kommentar. Den värmde verkligen och jag blev helt tårögd. Tack.

310.

Jag borde vara glad. Jag fick mvg på det nationella provet i engelska och det ligger en lugn skolvecka framför mig. Dessutom är det fredag och jag har varit ute och sprungit. Men nej, känner mig så tung och äcklig. Jag har även en väldigt äcklig känsla av att hela jag är fylld med bakterier vilket gör att jag tvättar händerna hela tiden och använder handsprit. Jag klarar knappt av att sitta vid datorn för att det känns som om hela datorn är fylld med bakterier.

Jag skar mig igår. Det är inte bra för att jag fick idag reda på att jag ska till bup på måndag och då blir det antagligen vägning. Har ni något tips på hur jag ska göra? Såren kommer inte hinna läka då det är alldeles för många. Behöver verkligen tips.
Tumblr_lxphm50rfk1r58newo1_500_large

309.

Idag har solen tittat fram och alla går runt i shorts. Alla förutom jag som fortfarande fryser haha.. Jag slutade skolan redan tjugo över tio idag eftersom vi hade nationellt prov i matematik. Jag spenderade några timmar i stan och nu tänkte jag gå ut på en promenad. Känner mig så tjock.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.

RSS 2.0