To die by your side is such a heavenly way to die

Tänkte ge er en sådan lång uppdatering (om jag orkar och klarar av att koncentrera mig tillräckligt länge) om hur det är med mig just nu. För ett år sedan var jag så stressad och full av självförakt att jag inte kunde hantera det. Jag kämpade i skolan för att ta igen det jag missat, samtidigt som nationella prov och andra slutuppgifter, för att kunna komma in på den skola jag verkligen ville in på. Och jag kom in. 
 
Genom att gå på denna skola har perfektionisten inom mig verkligen vaknat till liv. Jag måste vara smartast, kunna springa längst, se bäst ut och dessutom kunna hantera ett socialt liv vilket jag saknat de senaste åren. Konstigt nog har jag kunnat klara av detta någorlunda bra utan att ens förstå det genom att förneka att jag har några problem kvar. Nu, de senaste veckorna, har allting kommit ikapp mig. Varje dag har jag gått runt likt en vandrande ångestklump med drömmen om att vara perfekt i bakhuvudet. Inom loppet av två veckor har jag åtta prov (i morgon har jag gjort hälften av dessa) och de stunder jag inte pluggat ihjäl mig har jag stirrat upp i taket fylld med ångest. Dessutom vågar jag inte ta atarax med rädsla för att inte kunna klara av de prov jag vet kommer dagen efter. 
 
För ett år sedan var jag full av självhat och tankar på att ta livet av mig. Idag är jag full av ångest och drömmar om att vara perfekt. Jag vet inte vilket jag föredrar.
 

Kommentarer
Postat av: molnfigur.blogg.se

vad pluggar du?

2013-03-11 @ 21:42:28
URL: http://molnfigur.blogg.se/
Postat av: raison d'être

Det är väl bättre med drömmar oavsett vad de handlar om? ❤

(btw. din header har försvunnit igen :c)

2013-03-12 @ 00:13:48
URL: http://calmthefuckdown.blogg.se
Postat av: Olivia

åh känner igen det där med provregn. Perfektion och evig stress, fy tusan. Sänder styrketankar!

2013-03-12 @ 09:07:51
URL: http://tillbakanu.blogspot.com
Postat av: M

Allting är bättre än självmordstankar. Styrkekramar! <3

2013-03-12 @ 10:15:04
URL: http://Mybetterself.blogg.se
Postat av: TicTacToe

De svarade som tur var, så känner mig inte lika dum nu :)

Går du på gymnasiet nu? Vad läser du? Har för mig att du gillade att plugga och var väldigt duktig i skolan?

Va bra att Fluoxetin hjälper dig! Kommer ihåg att du var skeptisk mot medicin i början så kanon att du vågade testa :) Jag åt det i 5 månader sedan fick jag för mig att det inte hjälpte mig så jag slutade men då mådde jag verkligen mycket sämre och började spy oftare så då började jag igen. Hur många mg tar du per dag?

Vilken bra bedrift av dig att göra så många bra framsteg :-) Jag ska verkligen försöka att ta tag i mitt liv jag med och jag tror att det blir bra att jag ska börja jobba nu så att jag får mer rutin, samt att jag vill skärpa till mig nu när jag ska jobba som en myndighetsperson. Fick du många ärr?

Kul att få höra om dig och ditt liv igen, har tänkt på dig och undrat hur det har gått och så tappade jag bort din privata blogg så att jag inte har kunnat följa dig.

kramar!

2013-03-12 @ 19:02:23
URL: http://tictactoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0